+31 (0)6 – 46 09 09 59 info@atelierbloom.nl

We zitten niet stil!

Even een bericht van onze kant, het is wat stil geweest in onze nieuwsberichten.

Stil in onze nieuwsberichten betekend niet dat we ook stil zitten. Helaas zijn we nog steeds gebonden aan de corona maatregelen en blijven de events en beurzen nog steeds ver in het vooruitzicht. Dat is lastig, we missen het ontzettend en het is soms ook lastig dat er geen vooruitzichten zijn. Maar we zijn nu bijna een jaar verder en dit jaar heeft ons ook veel gebracht.

VERHUISD

Zo zijn we verhuisd naar de Schieweg 55 in Delft. Wat is het een fijn pand en wat is het fijn dat we hier gewoon elke dag naartoe kunnen en dat we niet gebonden aan thuis werken zijn. We hebben al veel mensen mogen verwelkomen. Van leuke gesprekken met klanten tot creatief bezig zijn tijdens onze workshops.

WORKSHOPS

Workshops? Ja workshops! Iets waar we voorheen geen ruimte voor hadden dat kan nu! Volgens alle corona regels natuurlijk kunnen we nu groepen van 12 personen ontvangen om creatief aan de slag te gaan. Afgelopen najaar en in de decembermaand hebben we wat leuke groepen mogen ontvangen. Helaas moest ook een deel van de kerst workshops omgeschakeld worden toen bleek dat de maatregelen nog strenger werden. Maar ook hiervoor is een passende oplossing gevonden; iedereen kon vervolgens thuis aan de slag door middel van een instructievideo.

WEKELIJKSE VERSE BLOEMEN

Onze wekelijkse bloem boeketten worden ook enthousiast ontvangen en we merken de groei hierin. Er is behoefte om het thuis gezellig te maken! En wat leuk dat er dan aan ons gedacht wordt. Zo zijn er diverse mensen die een abonnement bij ons hebben afgesloten, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. En dat kan al vanaf € 17,50. We hebben zelfs de optie voor je dat we ze gelijk in een (leen)vaas zetten zodat je verzekerd bent van de juiste verzorging en het gemak dat je er zelf alleen nog maar van hoeft te genieten. Bloemen cadeau geven is natuurlijk ook altijd leuk! En ook die mogelijkheid bieden we je aan. Elke vrijdag maken we de mooiste seizoensboeketten, en donderdag voor 12.00 uur besteld is gegarandeerd voor het weekend in huis! Nieuwsgierig geworden? Heb je vragen of wil je direct bestellen? Dat kan hier

FOTOSHOOTS

Geen events en beurzen maar wel fotoshoots! Mooie foto’s voor social media, brochures etc blijven belangrijk en zeker nu. Sfeerfoto’s waarin het product zijn toegevoegde waarde laat zien in de woonkamer, keuken en zelfs in de badkamer! Wij zorgen voor het arrangement, de styling en dat het product zich op zijn best laat zien en de fotografie wordt verzorgd door een topfotograaf! Nieuwsgierig? Kijk op onze pagina bij het kopje Styling, en zie de mooiste resultaten van de shoots!

DE DAG VAN VANDAAG

Op dit moment zijn we bezig met een creatief plan voor een nieuwe product presentatie. De gehele showroom van de klant gaat een metamorfose tegemoet in juni! Heerlijk om hier mee bezig te zijn, de laatste trends toe kunnen passen en onze creatieve brein uit te dagen. Hou onze social media in de gaten voor dit proces!