+31 (0)6 – 46 09 09 59 info@atelierbloom.nl

Over Ons

Over Ons

Atelier Bloom ben ik, Evelien van de Sande, gestart in 2017.
Echter gestart in deze mooie wereld ben ik al in 2000. De juiste opleidingen brachten mij tot de juiste bedrijven waar ik ons mooie vak eigen heb mogen maken.
Na jarenlang bij toonaangevende bedrijven in de bloemensector ervaring op gedaan te hebben vond ik het tijd om dit alles te gaan combineren in mijn eigen bedrijf.

De sierteeltsector heeft mij altijd al geboeid. Van huis uit ben ik hier al mee opgegroeid.
Kwekers die vol voor hun prachtige product gaan en met dat prachtige product mogen wij dan weer de meest mooie creaties maken.
Daarnaast heb ik een grote passie voor sfeer en beleving. Hoe mooi is het om mensen mee te nemen in een beleving en ze hierbij een eigen verhaal en gevoel te geven.

Ik hou het contact met de opdrachtgever graag persoonlijk. Ik voer zelf de gesprekken en luister naar de wensen van de klant. Vervolgens gaan we ook samen aan de slag om tot het juiste eindresultaat te komen.
Naast mijn vakmanschap is dit mijn kracht. Op deze manier kunnen we samen tot een eindresultaat komen waar de perfectie vanaf straalt.

Alleen is maar alleen zou je denken en hoe kan je dan zo breed werken?
Afgelopen jaren heb ik een ontzettend mooi team aan mensen om mij heen verzameld waardoor ik groot ben in creativiteit en in mogelijkheden.
Ik werk graag samen in een team, brainstormen en vervolgens het project realiseren met elkaar tot een perfect eindresultaat, dat is waar ik gelukkig van wordt!

Events Team