+31 (0)6 – 46 09 09 59 info@atelierbloom.nl

Standbouw

CREATIEVE PRODUCT PRESENTATIE

Ook voor het presenteren van uw product bent u aan het juiste adres bij Atelier Bloom. Wij zijn voornamelijk actief in de tuinbouwwereld en hebben hier dan ook  op breed vlak onze creativiteit mogen laten zien.

Voor de standbouw en product presentaties werken wij samen met Atelier Vernieuwing.

Samen staan we sterk door onze krachten te bundelen. We zitten gezamenlijk  aan de ontwerptafel, brainstormen over de gehele presentatie  en vervolgens gaan we allebei aan de slag met onze eigen kracht. Atelier Bloom richt  zich op het product en Atelier Vernieuwing op het maatwerk van het meubilair en de stand.

We zijn gevestigd in  één pand en kunnen elkaar op ieder  moment van de dag aanvullen. Het creatieve proces plant zich niet, dat ontstaat vaak gewoon op de werkvloer! We kijken naar uw product, naar uw huisstijl en zeker ook naar de huidige trends. We hebben lef en dat ziet u terug in onze opvallende presentaties.

Wilt u een compleet plan en helemaal ontzorgt worden? Dat is dus mogelijk. Maar mocht u liever zelf  aan de slag willen gaan en heeft u alleen behoefte aan een opvallende eyecatcher of de juiste presentatie van uw product , ook dan bent u bij Atelier Bloom aan het juiste adres

Wilt u uw klanten verwelkomen in huis tijdens een huisshow? Heeft u iets te vieren? Heeft u een bijzondere onthulling of is het gewoon tijd om al uw contacten zoals klanten, leveranciers, medewerkers etc eens met elkaar te verbinden? Ook hierin kunnen wij een belangrijke rol spelen. Hierover meer bij het kopje Events.

STANDBOUW GALLERY